Auktoriserad VW och Skoda

Adolfssons Bil är auktoriserad märkesverkstad för Volkswagen, VW Transportbilar och Skoda. Det innebär att vi årligen går igenom mycket hårda kvalitetskontroller där det säkerställs att vår verkstad motsvarar de höga krav som Volkswagen ställer. Vår personal vidareutbildar sig kontinuerligt för att på bästa möjliga sätt kunna ta hand om din bil, och vi investerar ständigt i ny utrustning och verktyg för att kunna hantera nya modeller som kommer ut på marknaden.

Varje gång vi gör en Grundservice/LongLife-service på din Volkswagen eller Skoda får du mobilitetsgaranti som gäller fram till nästa service. Den gäller i hela Europa och hjälper dig vid ett akut driftstopp med bärgning och/eller hyrbil.

Förutom att göra service och reparera din VW eller Skoda tar vi också hand om garantiärenden och skadearbeten.

Audi-specialister

Vi är också specialister på Audi som vi arbetat med under många år, och också varit auktoriserade för. Eftersom Audi som märke har valt att koncentrera sig på större orter/städer har vi valt att istället fortsätta som Audi-specialister. Vi utför fortfarande de servicearbeten och reparationer, programmeringar, nyckelkodningar och anpassningar som din Audi behöver, och tillsammans med vår personals långa erfarenhet av märket kan du med trygghet lämna in din Audi hos oss.

Våra öppettider

Verkstaden är öppen:
Mån – Fre: 07.00 – 17.00

Lunchstängt: 12.30-13.15

Mobilitetsgaranti

Vid akut driftstopp kan du ringa detta nummer och få hjälp:

Volkswagen:
020-66 55 00 (inom Sverige)
+46-771 66 5500 (från övriga Europa)

Skoda:
020-72 70 70 (inom Sverige)
+46-771 72 7070 (från övriga Europa)