Adolfssons Bil

Adolfssons Bil är ett familjeföretag som startades 1991 av Christer Adolfsson. Vi som jobbar här delar ett djupt och långvarigt bilintresse, ett intresse och en passion som inte bara fyller våra arbetsdagar utan även en stor del av vår fritid. I dagsläget har vi 10 anställda. 2002 flyttade vi till våra nuvarande lokaler i anslutning till Qstar som vi också driver.

Hos oss hittar du en fullserviceanläggning där du kan få hjälp med det mesta relaterat till bilar.

Vi köper, byter och säljer nya och begagnade bilar och har alltid ett brett utbud av fräscha bilar. Vi har som målsättning att du som kund ska kunna hitta vad du än söker i vår bilhall, oavsett om det är en stor och trygg familjebil, en billig småbil eller en vass sportbil. Hos oss ska du kunna hitta en bil för alla plånböcker och smaker!

Vi är auktoriserad verkstad för Volkswagen, Skoda och VW Transportbilar, men även allbilverkstad och medlem i verkstadskedjan AD Bildelar. Vi utför alla förekommande reparationer och servicearbeten, även vindrutebyten och större plåtskadereparationer och ombyggnationer.

I vår butik kan du köpa biltillbehör och reservdelar. Alltifrån avfettning och bromsskivor till däck och takboxar.

Vi har eget hyrbilstillstånd och är medlemmar i Biluthyrarna Sverige och erbjuder hyrbilar och hyrsläp i de flesta storlekar.

Du kan dessutom tanka din bil till nettopris på vår bensinstation.

Oavsett om du vill köpa, serva, reparera, tanka eller hyra en bil hos oss så har vi alltid en och samma målsättning – att du som kund ska känna dig väl omhändertagen och bli utomordentligt nöjd!

En nöjd kund kommer åter – testa oss du också!

Ett urval interiör- och exteriörbilder från vår verksamhet. Klicka för större bildexempel.