Lediga jobb

Fordonstekniker sökes!

Just nu söker vi ännu en duktig tekniker/mekaniker till vår auktoriserade Volkswagen och Skoda-verkstad!

Hos oss har du möjlighet att arbeta med några av marknadens allra starkaste varumärken och ha fina möjligheter till att utvecklas! Här blir du en viktig medarbetare som har chans att göra skillnad. I arbetet ingår de flesta förekommande typer av verkstadsjobb, som service, reparationer, felsökning m.m. på huvudsakligen Volkswagen, Skoda, Audi och Seat men även andra märken då vi även har allbilsverkstad. Om du också är intresserad av att arbeta med plåt och skadereparationer är det ett stort plus, men absolut inget krav. Vår bransch är i ständig utveckling och hos oss har du möjlighet att utvecklas med den, vidareutbildningar sker löpande i Volkswagens regi.

Vi ser gärna att du har ett stort bilintresse och erfarenhet av liknande arbeten, samt genomgått en gymnasial fordonsutbildning. Du bör vara noggrann och ambitiös samt kunna arbeta självständigt och effektivt men samtidigt vara en lagspelare med god samarbetsförmåga. Givetvis är erfarenhet från våra märken en stor merit men inget krav.

Med dagens fordonsteknik är det viktigt att ha god datavana. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.

Kontakta oss på christer.adolfsson@adolfssonsbil.se eller ring 0325-77055.

Varmt välkommen med din ansökan!